5 TIPS OM JE MOOIER EN ZELFVERZEKERDER TE VOELEN!

29 mei 2018 15:24
More videos
15
Views

Hey iedereen! Ik heb eindelijk een video opgenomen waarin ik 5 TIPS zal delen met beauty geheimen die mij heel erg helpen met mijn ZELFVERTROUWEN. Sinds ik deze allemaal toepas in mijn leven sta ik veel STERKER in mijn schoenen en voel ik een stuk mooier. Ik hoop dat je er iets aan hebt:) Speel je trouwens mee met de gave winactie?

Win een volledig pakket van Colgate Naturals Extract voor een schoon en stralend gebit. Ik mag 3 pakketten weggeven! Yay…
Ik kies zelf 3 winnaars uit en zal je rechtsreeks benaderen! SUCCES MET MEESPELEN! Kus

Op de website van mijn vriendinnetje Funda kun je meer informatie vinden over de haar clips-ins: http://www.realhaironlineshop.nl

* De Colgate promotie is gesponsord.

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(15)

Category: PontiLaura