6 x Halloween DIY ❤ Nagels, pompoen, scrub, recept, bloed, wond | Beautygloss

22 oktober 2016 13:58
More videos
70
Views

Halloween 2016 komt er weer aan! Om je goed voor te bereiden heb ik 6 DIY’s bedacht die je makkelijk en snel kunt uitvoeren om een enge Halloween look te maken. De spullen die je nodig hebt kun je onder andere bij winkels zoals Jumbo en Xenos halen voor lage prijsjes. Perfect voor een enge maar low budget look! Daarnaast gebruik ik nagellak van OPI en make-up van Bourjois en Max Factor.

Als eerste laat ik zien hoe je een Halloween pompoen (scary pumpkin) maakt. Super gezellig voor in je kamer of voor in de tuin! Een pompoen kun je bij een tuincentrum kopen. Je kunt er ook een kaarsje in doen! Wil je een lekkere snack eten tijdens Halloween avond? In de tweede mini tutorial laat ik zien hoe je geroosterde pompoenpitjes maakt. Yummy! Van de restjes pompoen kun je een superfijne scrub maken! Pompoen is mega goed voor je huid en werkt exfoliërend. Daarnaast ruikt hij heerlijk naar een Pumpkin Spice Latte van de Starbucks! Nepbloed kun je heel snel maken: dat laat ik zien in de vierde mini tutorial. Je hebt maizena (maismeel) nodig, rode kleurstof en water. Een wond kun je gemakkelijk maken met make-up die je al in huis hebt: een beetje rode lippenstift en donkere liquid lipstick is al genoeg! De wond maak je af met zwarte eyeliner. Creepy! Wil je superenge nagels? Ik laat ook zien hoe je gemakkelijk creepy, bloederige nagels maakt met een beetje aarde eronder. Na het zien van deze video ben je helemaal klaar voor Halloween!

Wat ga jij doen met Halloween?

Welkom op het youtube channel Beautygloss! Hier vind je iedere zaterdag een nieuwe beautyvideo en doordeweeks komen er vaak extra video’s online zoals TAGs, shoplogs en meer. Ik maak deze video’s met veel liefde en ik hoop dat je er iets uit kan halen voor jezelf 🙂 Check ook mijn vlogkanaal waar ik iedere dag een vlog plaats! http://www.youtube.com/vloggloss

Vergeet je niet te abonneren: http://goo.gl/HjIAYh

Bezoek mijn beautyblog: http://www.beautygloss.nl

Shop Beautygloss merchandise hier! http://www.beautyglossgoodies.nl

Leer me persoonlijk kennen:
http://www.instagram.com/beautygloss
http://www.twitter.com/maschaa
http://www.facebook.com/beautygloss

Ik ben Mascha Feoktistova en run de beautyblog Beautygloss.nl. Sinds 2007 maak ik beauty tutorials en schrijf ik beauty artikelen over make-up, haar, lifestyle, DIY en deel ik al mijn tips en tricks op het gebied van uiterlijk. Ik probeer altijd high end producten te mixen met budget beauty producten waardoor er voor ieder wat wils is 🙂 In 2014 heb ik het boek ‘Happy Life’ geschreven waarin ik korte verhalen vertel over mijn leven. Mijn boek ligt nu in de winkel 🙂 Ik vlog dagelijks op mijn andere kanaal.

Als er beautyproducten voorkomen in mijn video’s dan is de kans groot dat ik ze toegestuurd heb gekregen van merken – als ik betaald ben om iets te laten zien staat het altijd in de beschrijving 🙂

(70)

Category: Beautygloss