Bevallingsverhaal van mijn zoontje Cameron

28 maart 2020 14:30
More videos
8
Views

Lieve allemaal, ik zat een tijdje niet zo lekker in mijn vel. En als ik niet lekker in mijn vel zit, heb ik nergens zin in (zoals het uploaden van video’s). Inmiddels ben ik bevallen van een pracht van een zoon en heb ik mijn ritme weer een beetje te pakken. Het valt niet mee, een peuter en een pasgeboren baby, maar mijn twee zoontjes geven me zoveel liefde en vreugde, ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel. Ik ben alweer een tijdje blogposts aan het schrijven en ook ben ik begonnen met IGTV, maar het is nu ook weer de hoogste tijd om video’s te posten op YouTube! Mocht je mijn dagelijkse leven willen volgen, volg me dan via Instagram. Daar plaats ik bijna elke dag wel een nieuwe foto en Stories. Ik ga niets beloven, maar zal mijn best doen om ook weer vaker Youtube video’s te posten. Hier is in elk geval mijn bevallingsverhaal van Cameron. Oorspronkelijk bedoeld voor IGTV, daarom verticaal opgenomen. Maar voortaan zal ik hier gewoon horizontale video’s gaan plaatsen (dit is even een uitzondering). Heel veel liefs, Serena

(8)

Category: BeautyLabNL