BOXING STARS! MIJN VOORBEREIDINGEN! | Laura Ponticorvo |

1 november 2018 21:23
More videos
44
Views

Hi lieve mensen. Even geen weekvlog maar allerlei verschillende momenten van de afgelopen 5 weken. De trainingen, ups en downs en ontzettend veel boksen.
Tijdens het editen van deze video zag ik zelf progressie in mijn techniek. Super gaaf om dat toch te zien, dat als je ergens veel voor oefent dat je het uiteindelijk beter zal doen! Ik heb echt ontzettend genoten van dit boks avontuur en ondanks ik verloren heb zal ik zeker doorgaan met boksen. Wat een mooie en bijzondere sport.
Ik raad iedereen aan om een keer een boksles te nemen mocht je een uitdagende work-out zoeken voor je body and mind. Ik zelf ben 6 kilo afgevallen door het boksen en ben ik fitter dan ooit. Ik voel me sterk en gezond en sta toch anders in het leven. Nog een kleine boodschap naar al mijn lieve volgers. Als je ergens voor gaat, dan kom je er wel! Nooit opgeven!!! Don’t give up!
Hoop dat jullie het leuk vinden om te zien hoe intenstief deze weken waren voor mij en zo toch een kijkje achter de schermen hebt gekregen. Veel kijk plezier.

Dikke kus voor jullie en tot zondag! Dan heb ik een speciale bruidsvideo voor jullie in petto. Kussssss x

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(44)

Category: PontiLaura