BUCKET LIST ITEM | VOOR HET EERST MEELOPEN IN EEN FASHION SHOW!

31 oktober 2018 15:30
More videos
23
Views

Waahhh, ik heb gewoon meegelopen in een fashion show! Coty was een van de sponsors van de AFW dit jaar en heeft backstage voor alle looks gezorgd van de deelnemende designers met onder andere Wella, Sebastian en ghd. Als afsluiter van de AFW was er op maandag een catwalk haarshow van deze merken en mocht ik meelopen in de show van Mark van Westerop. Ik zeg ‘haarshow’ maar het heeft alles van een echte fashion show, met een choreografie, designerkleding, hoge hakken en echte modellen. Dat was dus hard werken voor mij, want ik heb nooit eerder een show gelopen. Spannend!

Ik was die week al eerder gekleurd in salon Pro-Solo van Mark van Westerop in Alkmaar met het nieuwe Koleston Perfect. En nu was het moment om die kleur te laten zien op een wel hele creatieve manier. Kijken jullie mee naar mijn verhaal en naar mijn catwalk debuut?

YESSSS, DIT IS INDERDAAD EEN GESPONSORDE VIDEO. Don’t worry guys, er zijn veel ongesponsorde video’s onderweg. Dit was even een hele drukke planning wat betreft spon de afgelopen tijd. Soms is er veel spon, dan weer heel weinig, ik doe mijn best om de balans erin te houden maar het lukt niet altijd. Bedankt voor jullie begrip in elk geval en STAY TUNED!

▷ ABONNEER je hier GRATIS op mijn kanaal » http://bit.ly/abonneerBEAUTYLABNL

▷ FOLLOW ME! ‣
BLOG » http://www.beautylab.nl
INSTAGRAM » https://instagram.com/serenaverbon

▷ ANDERE LEUKE VIDEO’S:
VIBRATORS TESTEN MET MAMA » https://youtu.be/YIFRenvifsE
DIY NEUSSTRIP » https://youtu.be/duLiratLBjw
ALS VROUW JE GEZICHT SCHEREN?! » https://youtu.be/xF5_D2D7vPc
JAPANSE BEAUTY GADGETS » https://youtu.be/Pt5s8ppbgrg
ONDERKIN AFSLANKEN » https://youtu.be/VpvPblltk38

Hi iedereen, ik ben Serena Verbon, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend George, onze zoon Marshall en onze katjes Coco en Clarence in Houten. Ik ben fulltime beautyblogger en YouTuber. Op dit kanaal plaats ik elke woensdag- en zondagochtend een nieuwe video.

(23)

Category: BeautyLabNL