DE PERFECTE KERSTCADEAUTJES #UNBOXING | Laura Ponticorvo

12 november 2018 06:00
More videos
9
Views

Hieronder de linkjes van de gifts online:
Kerstcadeaus – http://bit.ly/2DypWPm
Seasonals – http://bit.ly/2RJuuFJ
Sparkling Colour Crush Lipstick – http://bit.ly/2STbs1b

Hi iedereen! Ik heb zo’n leuke video voor jullie in petto vandaag. Ik laat de nieuwste kerstcollectie en kerstpakketten zien die vanaf nu in The Body Shop winkels en online te verkrijgen zijn. Ik krijg nu al zoveel zin in Kerst en de meest perfecte cadeaus zitten er dit jaar weer tussen. Uiteraard staat de The Body Shop weer voor een geweldig GOED DOEL en kunnen WIJ zoveel betekenen voor de WERELD en in dit geval de NATUUR!
Ga er lekker voor zitten en geniet van deze unboxing. Hopelijk kun je hier inspiratie uit halen en wordt het snel Kerst:)

Meer informatie over de #enchantedbynature campagne vind je hier: https://www.thebodyshop.com/nl-nl/over-ons/commitment/biobruggen

* Deze video is in samenwerking gemaakt met The Body Shop
#ambassadrice #ad

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(9)

Category: PontiLaura