DE TUIN WORDT STEEDS MOOIER! | Laura Ponticorvo | VERHUISVLOG #22

3 augustus 2017 14:00
More videos
23
Views

Hi! Ik heb weer een hystersiche vlog voor jullie. We krijgen ons nieuwe tuin meubel binnen en wat zijn we blij! De tuin wordt nu ook steeds gezelliger! Ik hoop dat we nog een hele lange nazomer gaan krijgen zodat we echt nog kunnen genieten van onze tuin.

Op deze site kun je alle verschillende sets bekijken https://hartman.nl/ en mocht je geïnteresseerd zijn in dezelfde die wij hebben uitgekozen, klik dan hier: https://hartman.nl/collection/set/63

* Deze video is NIET gesponsord! Wij vinden het gewoon erg tof om aan jullie te laten zien welke nieuwe spullen we aanschaffen om ons huis helemaal compleet te maken:-) en hopen jullie hiermee te kunnen helpen en inspireren.

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere maandag, donderdag en zaterdag een nieuwe video om 16:00!

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘FROM AMSTERDAM TO MALTA’: https://goo.gl/GGH5KC
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/bVfzIA

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 31 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke maandag, donderdag en zaterdag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online! Leuke vlogs waarin ik jullie meeneem in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren en ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(23)

Category: PontiLaura