DIY ❤ Glitter champagnefles | Beautygloss

27 december 2016 14:03
More videos
18
Views

Gebruik een champagnefles als decoratiestuk! Leuk voor oud en nieuw, om cadeau te doen of zo neer te zetten op tafel als decoratie. Als je net als ik geen champagne drinkt is dit een leuke oplossing ter decoratie 🙂 Enjoy! Ps: Drinken onder de 18 mag niet in Nederland (en ik promote drinken totaal niet want ik drink het zelf niet eens). De fles Moët is trouwens ook niet gesponsord maar hadden we in de kast staan en ooit cadeau gekregen. Ik wens jullie alvast fijne jaarwisseling!

Dit is video 27/31 van December Cinemonth 2016.

Tickets voor mijn theatershow ‘Mascha’s Story Time’ in Lochem (morgen!) zijn nog te koop! – http://goo.gl/PCRlUS

Mijn nieuwe boek ‘Happy Love Life’ over mijn relatie met Gregor is nu uit! – http://goo.gl/O6cJoV

Shop Beautygloss goodies hier! – http://www.beautyglossgoodies.nl

Leer me persoonlijk kennen:
http://www.instagram.com/beautygloss
http://www.twitter.com/maschaa
http://www.facebook.com/beautygloss
Snapchat: Maschagloss
Foefs youtube kanaal: Man Cave

Welkom op het youtube channel Beautygloss! Hier vind je iedere zaterdag een nieuwe beautyvideo en doordeweeks komen er vaak extra video’s online zoals TAGs, shoplogs en meer. Ik maak deze video’s met veel liefde en ik hoop dat je er iets uit kan halen voor jezelf 🙂 Check ook mijn vlogkanaal waar ik iedere dag een vlog plaats! http://www.youtube.com/vloggloss

Vergeet je niet te abonneren! Op deze manier verschijnt iedere dag automatisch de nieuwste Beautyvideo op je youtube pagina.

Ik ben Mascha Feoktistova en maak beautyvideo’s op mijn kanaal Beautygloss. Sinds 2007 maak ik beauty tutorials en filmpjes over make-up, haar, lifestyle, DIY en deel ik al mijn tips en tricks op het gebied van uiterlijk. In 2014 heb ik het boek ‘Happy Life’ geschreven waarin ik korte verhalen vertel over mijn leven, in 2016 kwam ‘Happy Love Life’ uit over mijn liefdesleven. Kijk mee met mijn everyday life!

Als er beautyproducten voorkomen in mijn video’s dan is de kans groot dat ik ze toegestuurd heb gekregen van merken – als ik betaald ben om iets te laten zien staat het altijd in de beschrijving 🙂

Help us caption & translate this video!

http://amara.org/v/1ng1/

(18)

Category: Beautygloss