Emmy does my make-up

29 juni 2017 04:00
More videos
16
Views

Nog nooit eerder liet ik me in een video door iemand anders opmaken. Ik doe het altijd zelf! Vandaag is dus een primeur: Emmy doet mijn make-up. Ze laat stap voor stap zien hoe ze mij opmaakt – en dat is toch best anders dan hoe ik het zelf doe! Deze producten gebruikte Emmy (een * betekent dat ik het product gekregen heb):

Catrice 24H Foundation*
Sisley foundation*
KIKO make-up spons
Lancome Long-Lasting Softening Concealer*
Yves Saint Laurent transparant poeder*
Too Faced Shadow Insurance Eden
I Heart Make Up Golden Bar palette*
MAC Brow Duo Redhead*
Jane Iredale Brow Pencil*
Zoeva Eye Pencil Black*
Essence Rock Couture mascara*
MAC Velvet Teddy lipstick

Help us caption & translate this video!

http://amara.org/v/8Loi/

(16)

Category: MissLipgloss