EVEN GEEN LAURA MEER! πŸ˜”| Laura Ponticorvo | WEEKVLOG #63

25 november 2018 06:00
More videos
3
Views

Hi liefjes!
Het is Fred op je beeldscherm! Deze week neem ik de VLOG over, aangezien Laura samen met Ryan in het buitenland zit. Volgende week dus hele leuke reis vlogjes, maar deze week een gezellige kantoor vlog.
Ook trakteren we jullie op een make-up tutorial die ik een tijdje geleden samen met Laura heb opgenomen. Zo kunnen jullie allemaal nog knapper de feestdagen door!

LET OP! Vandaag is de laatste dag dat je kan genieten van BUYLAU haar Black Friday Weekend! Shop enorm veel items met leuke kortingen!
https://www.buylau.nl

Voor meer informatie over de closet sale en tickets, neem snel een kijkje op de Facebookpagina
https://business.facebook.com/events/712139329173406/

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(3)

Category: PontiLaura