GEZELLIG DAGJE SHOPPEN MET DE FAMILIE

16 december 2018 07:00
More videos
5
Views

Vandaag duik ik samen met mijn moeder, zusjes Larissa en Tara van EndlessWeekendNL en zoontje Marshall het centrum van Almere in om te shoppen bij één van onze favoriete winkels: TK Maxx. Hier hield ik een live shoppingsessie via Instagram waarbij de kijkers me opdrachten konden geven en ik op zoek ging naar cadeautje die ze na afloop gratis kregen thuis gestuurd, hoe leuk! Daarna gingen we natuurlijk lekker zelf shoppen. Van shoppen krijg je trek, dus daarna hebben we gezellig gelunched en toen weer terug naar huis. Het was echt een hele leuke dag en fijn om weer even wat quality time met de fam te spenderen!

Ik heb trouwens goed nieuws voor iedereen die in de buurt van Utrecht woont: het staat in de planning om hier volgend jaar een TK Maxx filiaal te openen. YAAASSSS! Eindelijk een filiaal in mijn buurt! Kan nu al niet wachten.

Ook kan ik jullie aanraden om op zoek te gaan naar de EINDELOZE CADEAUZAK die in een TK Maxx filiaal verstopt ligt. Als je hem vindt win je EEN JAAR LANG GRATIS CADEAU’S! Hoe leuk is dat?! Het zou ZO GAAF zijn als 1 van mijn kijkers de zak zou vinden, dus eh…. ga zeker op zoek en succes met vinden! *gesponsord door TK Maxx.

▷ ABONNEER je hier GRATIS op mijn kanaal » http://bit.ly/abonneerBEAUTYLABNL

▷ Heb je mijn vorige video al gezien? MEGA PERSPAKKET UNBOXING » https://youtu.be/U1y1KJCa_KM

▷ FOLLOW ME! ‣
BLOG » http://www.beautylab.nl
INSTAGRAM » https://instagram.com/serenaverbon

Hi iedereen, ik ben Serena Verbon, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend George, onze zoon Marshall en onze katjes Coco en Clarence in Houten. Ik ben fulltime beautyblogger en YouTuber. Op dit kanaal plaats ik elke woensdag- en zondag een nieuwe video.

#shoplog #tkmaxx #eindelozecadeauzak

(5)

Category: BeautyLabNL