GLOWY EVERY DAY LOOK BINNEN 7 MINUTEN

3 november 2019 09:00
More videos
8
Views

Vandaag deel ik mijn ‘Everyday Make-up Routine’ met jullie. Deze producten gebruik ik sinds een maand (bijna) elke dag, en in totaal duurt het zo’n 7 minuten om deze look op mijn gezicht te knallen.

De producten die ik gebruik;
1. INIKA Pure Primer – echt de beste primer die ik OOIT heb gebruikt, zeker een aanrader! Zie mijn blogpost voor een 20% kortingscode: https://www.beautylab.nl/deze-primer-laat-me-weer-in-primers-geloven/

2. Pat McGrath Skin Fetish foundation in kleur Light Medium 13. Superdunne textuur die aanvoelt en eruit ziet als een tweede huid. Goed op te bouwen, medium dekkend, en vooral erg mooi voor een gemengd tot vette huid (vind ik). In combinatie met de primer geeft het een natuurlijk, egaal maar niet té dichtgeplamuurd resultaat. Ik poeder niet af en mijn huid gaat niet overmatig glanzen, ook niet aan het einde van de dag.

3. Benefit Cakeless concealer – supergoed dekkend, wel ietwat droog aan het einde van de dag (niet bij mij, hoor). Heb je een droge huid, dan zeker even primen met een hydraterende oogcreme.

4. NARS Atomic Blonde palette – supermooi palette met alles wat je nodig hebt; bronzer, highlighter en 4 natuurlijke, warme tinten oogschaduw.

5. Benefit Roller Liner – superzwart resultaat en het stiftje is fool proof, werkt heel makkelijk. Blijft ook supergoed zitten zonder stempelen of vlekken.

6. Heroine mascara (nog uit Japan), maar dit is niet mijn favo. Die is helaas op en dat is de L’Oreal Paradise Extactic waterproof.

▷ ABONNEER je hier GRATIS op mijn kanaal » http://bit.ly/abonneerBEAUTYLABNL

▷ FOLLOW ME! ‣
BLOG » http://www.beautylab.nl
INSTAGRAM » https://instagram.com/serenaverbon

Hi iedereen, ik ben Serena Verbon, ik ben 32 jaar en ik woon samen met mijn katjes Coco en Clarence in Houten. Ik ben fulltime beautyblogger en YouTuber. Op dit kanaal plaats ik elke woensdag- en zondagochtend een nieuwe video.

(8)

Category: BeautyLabNL