HEEL CONFRONTEREND EN HEFTIG! | Laura Ponticorvo | VLOG #412

10 juli 2017 14:00
More videos
23
Views

Hi guys! Het ROER gaat om! We gaan onze levensstijl veranderen want dit is niet gezond! We laten ons checken onder een scan waarbij we heel erg schrikken van het eindresultaat. We hopen veel mensen te kunnen inspireren op dit gebied zodat we samen gezonder en energieker door het leven zulle gaan.

* NIET gesponsord! We willen dit hele traject wat we ingaan vastleggen om hopelijk veel van jullie te kunnen motiveren om goed voor jezelf te zorgen.

Mocht je na het zien van deze video interesse hebben in SPORTVASTEN ga dan voor meer informatie naar: http://www.sportvasten.nl

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere maandag, donderdag en zaterdag een nieuwe video om 16:00!

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘FROM AMSTERDAM TO MALTA’: https://goo.gl/GGH5KC
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/bVfzIA

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 31 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke maandag, donderdag en zaterdag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online! Leuke vlogs waarin ik jullie meeneem in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren en ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(23)

Category: PontiLaura