HET ROER OM VOOR ONZE BRUILOFT! | Laura Ponticorvo | WEEKVLOG #46

29 augustus 2018 07:34
More videos
9
Views

Via deze link shop je The Footmask van Maybeauty https://maybeauty.nl/laura-gift01 en met code: laura-gift01 ontvang je een GRATIS haarmasker t.w.v €19,- Verder willen we toch het uiterste uit ons zelf halen naar onze bruiloft toe. We starten met Sportvasten en het is best wel pittig dit keer! Je ziet Ryan weer struggelen met de kuur en mijn vader heeft een mannendag met Ryan, Luca & Ryas! Op jacht naar een kostuum. Alles komt nu zo dichtbij en ben nu wel echt zenuwachtig. De vlog is wat korter dan normaal, ik hoop dat jullie dit niet heel erg vinden.
Ik wens jullie weer veel kijk plezier. Liefs Laura

* Het stukje waarin Maybeauty voorbij komt is gesponsord.

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(9)

Category: PontiLaura