HET VERHAAL ACHTER MIJN TROUWJURK! πŸ‘°πŸ»πŸ’πŸ’•| Laura Ponticorvo

4 november 2018 14:58
More videos
18
Views

Hi loves,
In deze nieuwe, EXTRA video, neem ik jullie mee in het verhaal achter mijn trouwjurk. Jullie hebben al meerdere video’s gezien over mijn zoektocht naar mijn DROOMJURK maar hierin hebben jullie nooit DE jurk waar ik daadwerkelijk in getrouwd ben gezien. Ik laat jullie zien hoe het hele traject van de doorpassingen verlopen. Ik hoop dat jullie dit leuk vinden en voor alle brides to be… houdt rekening met minstens 7 maanden vanaf het moment dat je hem gekozen hebt voordat je hem meeneemt naar huis. Ik wist dat niet dus was heeeeeel blij dat ik in januari al was gaan kijkenπŸ™πŸΌ Bedankt Bloomfeld voor het realiseren van mijn droomjurk.
Vanaf woensdag komen er weer weekvlogs!
KUS Laura

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(18)

Category: PontiLaura