HILARISCHE DANSMOMENTEN IN DE WINKEL| Laura Ponticorvo | VLOG #473

1 december 2017 15:00
More videos
38
Views

Hi iedereen!
Vandaag begin ik de dag natuurlijk met een heerlijke knuffel van mijn lieve Rocks. De rest van de dag ben ik samen met Fred en later ook met Ryan. Samen met Fred heb ik een leuke make up tutorial opgenomen voor The Body Shop. Later op de dag ga ik lekker uit eten bij een Turks eettentje samen met Fredje en Ryan en je ziet hoe blij Ryan is met zijn eerste verjaardagscadeau! Verder heb ik een super gave winactie van IPrincess voor jullie! Hier onder kun je lezen hoe je deze te gekke rugtas kan winnen! Doen jullie mee?!

Volg @lauraponticorvo op Instagram
Volg @iprincess.nl op Instagram
Laat in de comments weten waarom jij moet winnen?!

Succes!

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

Edit by: Rachel Meibergen (rachelmeibergen@gmail.com)
Regie by me 🙂

* Het iPrincess gedeelte is gesponsord

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(38)

Category: PontiLaura