HOE GOED KENNEN WIJ ELKAAR? – CHALLENGE PAULIENTILSTRA

1 januari 2016 16:03
More videos
7
Views

Gelukkig nieuwjaaaar! Samen met Maarten heb ik voor jullie een video opgenomen om ons beter te leren kennen. Maarten zien jullie o.a. wel voorbij komen in mijn vlogs, maar wij dachten dat het misschien leuk was d.m.v. deze challenge om hem (en mij) NOG beter te leren kennen!

Vergeet niet een comment achter te laten wat de “verliezer” moet doen qua opdracht voor een volgende vlog/video! Hou het realistisch hΓ¨ hihi. Wij zijn benieuwd! Liefs van ons!

Over mij:
Mijn naam is Paulien Tilstra, ik ben 25 jaar oud, moeder van Eli en ik woon samen met mijn gezinnetje in Lelystad. In het dagelijks leven studeer ik Human Resources Management en heb ik een bijbaan bij een factoring bedrijf. Daarnaast vind ik het super leuk om voor jullie filmpjes op te nemen met betrekking tot mijn leven, beauty, fashion & fitness. Ik vlog dan ook graag en deze video’s zullen jullie het meest voorbij zien komen op mijn YouTube kanaal!

Elke maandag om 16:00 staat er een vlog voor jullie online en tussendoor zal ik ook andere video’s proberen te uploaden.

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en ik kan niet wachten om nog meer leuke video’s voor jullie te maken!

Liefs,

Paulien

Instagram: @paulientilstra
Contact: info@paulientilstra.nl

(7)

Category: Paulien Tilstra