HUISKAMER TOUR (GEDETAILLEERD) | BEAUTYLABNL | SERENA VERBON

7 oktober 2018 18:30
More videos
8
Views

Vorige week heb ik mijn huiskamer EINDELIJK een beetje naar wens ingericht (ik woon hier al 2 jaar, kun je nagaan) en ik ben er zo blij mee en trots op, dat ik vandaag op veler verzoek een HUISKAMER TOUR voor jullie heb opgenomen. We hebben de indeling van de huiskamer helemaal omgegooid, maar verder eigenlijk weinig nieuws aangeschaft. Alleen een nieuwe kast en pootjes onder de Besta kastjes gedaan. Oja, en nieuwe posters! Ik doe mijn best om van zo veel mogelijk meubels en decoratie te benoemen waar het vandaan komt, maar mocht iets nog onduidelijk zijn stel je vraag dan gerust bij de comments. Ik ben benieuwd wat jullie van onze huiskamer vinden!

Alleen de Halo Top shout out is gesponsord. Pilates met Puppies was ZO GAAF! Kan het iedereen aanraden om eens te proberen. Halo Top ijs bevat veel minder calorieën dan ander roomijs, maar smaakt HEERLIJK en is ook nog eens rijk aan eiwitten. Op deze manier hoef je je helemaal niet ‘schuldig’ te voelen als je een hele bak in je eentje wegwerkt, haha! Mijn favoriete smaken zijn Vanilla, Chocolate Chip Cookie Dough en Sea Salt Caramel. Dit ijs ligt vanaf 1 oktober in de schappen van Albert Heijn.

▷ ABONNEER je hier GRATIS op mijn kanaal » http://bit.ly/abonneerBEAUTYLABNL

▷ FOLLOW ME! ‣
BLOG » http://www.beautylab.nl
INSTAGRAM » https://instagram.com/serenaverbon

▷ ANDERE LEUKE VIDEO’S:
VIBRATORS TESTEN MET MAMA » https://youtu.be/YIFRenvifsE
DIY NEUSSTRIP » https://youtu.be/duLiratLBjw
ALS VROUW JE GEZICHT SCHEREN?! » https://youtu.be/xF5_D2D7vPc
JAPANSE BEAUTY GADGETS » https://youtu.be/Pt5s8ppbgrg
ONDERKIN AFSLANKEN » https://youtu.be/VpvPblltk38

Hi iedereen, ik ben Serena Verbon, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend George, onze zoon Marshall en onze katjes Coco en Clarence in Houten. Ik ben fulltime beautyblogger en YouTuber. Op dit kanaal plaats ik elke zondag een nieuwe video, en soms nog eentje extra op een andere dag. Ik zou het leuk vinden als je je op mijn kanaal zou willen abonneren!

(8)

Category: BeautyLabNL