IK WIL NIET MEER GELEEFD WORDEN! PAAR STAPPEN TERUG | Laura Ponticorvo

1 maart 2020 06:00
More videos
6
Views

Lieve iedereen. In deze video vertel ik jullie meer over de nieuwe fase waar ik in zit. Ben erg benieuwd of meerdere van mijn leeftijd dit ervaren. Ik hecht meer waarde aan mijn thuissituatie dan ooit en merk dat ik meer aandacht wil leggen op hetgeen wat ze de basis noemen. Dat gejaag en overlopen in drukte? Daar ben ik voorlopig even klaar mee! Verder zijn er leuke backstage momenten, fotoshooten, ga ik weer naar Poeldijk voor mijn CR LAB behandeling en heb ik een hele bijzondere en spirituele middag beleefd bij 3D Welness Therapy in Den Haag. Ik wens jullie veel kijk plezier en een fijne zondag toe.

* Deze video bevat GEEN betaalde content. #nospon
Nieuwe collectie van mijn webshop BUYLAU kun je hier shoppen: https://www.buylau.nl/
Gegevens van 3D Wellness Therapy: https://3dwellnesstherapy.com/
CR LAB behandeling bij Huid & Haar instituut Westland: https://haarenhuidinstituutwestland.nl/

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

*UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 07:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

*MIJN WEBSHOP BUYLAU
http://www.buylau.nl

*BEKIJK ALLE VLOGS HIER: https://www.youtube.com/playlist?list=PLDehDgRzHZphXY3p3u1LRKMpbzmNDTVlW

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 33 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 07:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ben op 10.09.2018 GETROUWD en hiervan heb ik zoveel video’s online gezet. Er komen nog meer video’s aan op het gebied van trouwen. Binnenkort een leuke Q&A hierover zodat ik veel aankomende bruidjes kan helpen met mijn tips!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(6)

Category: PontiLaura