KOPSTOOT! – PAULIENTILSTRA VLOG #22

4 januari 2016 15:00
More videos
19
Views

Hoi hoi! Afgelopen zondag zijn we lekker met Eli naar buiten geweest (ondanks het natte/koude weer), hebben we wat boodschapjes gedaan en heeft Eli thuis zitten dansen en springen. Ook kreeg ik een kopstoot van hem… AU! Have fun watching!

Over mij:
Mijn naam is Paulien Tilstra, ik ben 25 jaar oud, moeder van Eli en ik woon samen met mijn gezinnetje in Lelystad. In het dagelijks leven studeer ik Human Resources Management en heb ik een bijbaan bij een factoring bedrijf. Daarnaast vind ik het super leuk om voor jullie filmpjes op te nemen met betrekking tot mijn leven, beauty, fashion & fitness. Ik vlog dan ook graag en deze video’s zullen jullie het meest voorbij zien komen op mijn YouTube kanaal!

Elke maandag om 16:00 staat er een vlog voor jullie online en tussendoor zal ik ook andere video’s proberen te uploaden.

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en ik kan niet wachten om nog meer leuke video’s voor jullie te maken!

Liefs,

Paulien

Instagram: @paulientilstra
Contact: info@paulientilstra.nl

(19)

Category: Paulien Tilstra