LED LAMP GEZICHTSMASKER GETEST | NAILED IT OR FAILED IT

4 november 2018 09:00
More videos
11
Views

Vandaag test ik een LED masker, het nieuwste van het nieuwste op skincare gebied. De LED lampjes zouden ervoor moeten zorgen dat je huid er op den duur veel stralender en egaler uit zou moeten zien en elke kleur heeft weer een andere functie. Vandaag laat ik jullie mijn eerste indruk van dit masker zien.

Mijn ontbijtje bestaat vandaag uit nasi goreng met een latte macchiato én een vitamine C1000 supplement van Care. Dit slik ik om mijn eigen immuunsysteem te verhogen en zo de kans te verkleinen om Marshall ziek of verkouden te maken. Care is ontwikkeld voor Albert Heijn en ook exclusief bij Albert Heijn verkrijgbaar. Voor een pot met 60 stuks betaal je €3,59. Hier is de link naar het product: https://www.ah.nl/producten/product/wi400083/care-vitamine-c1000-tabletten-time-released

*deze video is deels gesponsord door Care*

▷ ABONNEER je hier GRATIS op mijn kanaal » http://bit.ly/abonneerBEAUTYLABNL

▷ FOLLOW ME! ‣
BLOG » http://www.beautylab.nl
INSTAGRAM » https://instagram.com/serenaverbon

▷ ANDERE LEUKE VIDEO’S:
VIBRATORS TESTEN MET MAMA » https://youtu.be/YIFRenvifsE
DIY NEUSSTRIP » https://youtu.be/duLiratLBjw
ALS VROUW JE GEZICHT SCHEREN?! » https://youtu.be/xF5_D2D7vPc
JAPANSE BEAUTY GADGETS » https://youtu.be/Pt5s8ppbgrg
ONDERKIN AFSLANKEN » https://youtu.be/VpvPblltk38

Hi iedereen, ik ben Serena Verbon, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend George, onze zoon Marshall en onze katjes Coco en Clarence in Houten. Ik ben fulltime beautyblogger en YouTuber. Op dit kanaal plaats ik elke woensdag- en zondagochtend een nieuwe video.

(11)

Category: BeautyLabNL