LEKKER RELAXEN BIJ DE BABY SPA

11 november 2018 11:00
More videos
4
Views

Mijn beste vriendin Nena en ik zijn met onze zoontjes naar The Happy Baby Spa gegaan in Amsterdam en natuurlijk nam ik mijn vlogcamera mee om deze leuke dag vast te leggen. Marshall en Max zijn eerst heerlijk gaan floaten (in té schattige zwembroekjes!), daarna gingen de bubbels aan en daarna hebben we ze onder begeleiding een heerlijke baby massage gegeven. Op de terugweg naar huis lagen ze helemaal KNOCK OUT, dus volgens mij hebben ze er echt van genoten en zijn ze helemaal zen geworden door deze spa sessie. Het was echt een leuk dagje uit en we kunnen het iedereen aanraden om ook eens een bezoekje te brengen aan een Baby Spa!

Van de eigenaresse mag ik een Baby Spa-sessie verloten onder één van mijn kijkers, dus geef deze video een LIKE, laat een COMMENT achter en volg The Happy Baby Spa op Instagram: https://www.instagram.com/thehappybabyspa/

Wij willen The Happy Baby Spa bedanken voor de uitnodiging! Hier is hun website voor meer informatie: https://www.thehappybabyspa.nl/ en nog een laatste tip: dit is natuurlijk ook een HEEL LEUK KRAAM- OF KERSTCADEAUTJE voor moeders!

▷ Heb je mijn vorige video al gezien? KRUIDVAT WENKBRAUW TATTOO TESTEN » https://youtu.be/lm4QsS7bSW4

▷ ABONNEER je hier GRATIS op mijn kanaal » http://bit.ly/abonneerBEAUTYLABNL

▷ FOLLOW ME! ‣
BLOG » http://www.beautylab.nl
INSTAGRAM » https://instagram.com/serenaverbon

▷ ANDERE LEUKE VIDEO’S:
VIBRATORS TESTEN MET MAMA » https://youtu.be/YIFRenvifsE
DIY NEUSSTRIP » https://youtu.be/duLiratLBjw
ALS VROUW JE GEZICHT SCHEREN?! » https://youtu.be/xF5_D2D7vPc
JAPANSE BEAUTY GADGETS » https://youtu.be/Pt5s8ppbgrg
ONDERKIN AFSLANKEN » https://youtu.be/VpvPblltk38

Hi iedereen, ik ben Serena Verbon, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend George, onze zoon Marshall en onze katjes Coco en Clarence in Houten. Ik ben fulltime beautyblogger en YouTuber. Op dit kanaal plaats ik elke woensdag- en zondagochtend een nieuwe video.

(4)

Category: BeautyLabNL