LUXE PERSPAKKETEN UNBOXING – CHANEL DIOR GUERLAIN LANCOME BECCA

24 juni 2019 09:10
More videos
9
Views

Vandaag geef ik allereerst een persoonlijke update gevolgd door het unboxen van luxe perspakketjes (denk aan Chanel, Dior, Guerlain, Lancôme, Becca), maar OOK unbox ik de allernieuwste editie van de Beauté et Vogue box.

Een extra feestelijke editie want het bedrijf bestaat 5 jaar en heeft nu dus ook een extra mooie inhoud. De totale waarde van de 20 full size beautyproducten is bij elkaar €320,- maar je betaalt slechts €72,50 voor de box. Het fijne is dat je van te voren weet wat er in de box zit, dus geen verrassingen, en alle producten zijn super bruikbaar. Denk aan deodorant, shampoo, conditioner, zonnebrandcrème, een stijltang en make-up.

Bekijk de inhoud van de box alvast via https://beauteetvoguebox.com/ en LET OP: vanaf vandaag (24 juni) is deze box te bestellen vanaf 19u ’s avonds. ZET JE ALARM! Het is een Limited Edition box en OP = ECHT OP. Deze boxen gaan HARD, dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen.

Disclaimer:
Bedankt Beauté et Vogue box voor het sponsoren van deze video. Ik kijk er altijd naar uit om jullie box uit te pakken, het is echt een feestje. Alle producten die ik in deze video laat zien zijn gekregen/opgestuurd door bedrijven en daar heb ik dus niet voor betaald.

▷ ABONNEER je hier GRATIS op mijn kanaal » http://bit.ly/abonneerBEAUTYLABNL

▷ FOLLOW ME! ‣
BLOG » https://www.beautylab.nl
INSTAGRAM » https://instagram.com/serenaverbon

Hi iedereen, ik ben Serena Verbon, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend George, zoontje Marshall en katjes Coco en Clarence in Houten. Ik ben fulltime beautyblogger en YouTuber.

(9)

Category: BeautyLabNL