MEGA PERSPAKKET UNBOXING | BEAUTYLABNL

12 december 2018 17:04
More videos
8
Views

Vandaag leek het me leuk om weer eens een aantal perspakketjes met jullie te unboxen, waaronder de nieuwe Beauté et Vogue box. Deze box is te bestellen via deze link: https://beauteetvoguebox.com/product/bestel-de-box/

De box is gevuld met producten t.w.v. €257,67 maar hier betaal je slechts €65,95 voor. Het voordeel is dat je van te voren weet wat je precies krijgt en dat zijn meer dan 20 A-merk producten waar je écht wat aan hebt! Bovendien is dit geen abonnement, dus je zit nergens aan vast. De Beauté et Vogue box is heerlijke verwennerij voor jezelf of je geeft het cadeau voor de Feestdagen. Echt een koopje die je eigenlijk niet mag laten schieten! De box is limited edition, dus op is op! Wacht daarom niet te lang met bestellen.

-deze video is deels gesponsord door Beauté et Vogue box-

▷ FOLLOW ME!
BLOG » https://www.beautylab.nl
INSTAGRAM » https://instagram.com/serenaverbon

Hi iedereen, ik ben Serena Verbon, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend George, onze zoon Marshall en onze katjes Coco en Clarence in Houten. Ik ben fulltime beautyblogger en YouTuber. Op dit kanaal plaats ik elke woensdag- en zondag een nieuwe video.

(8)

Category: BeautyLabNL