MET DE FAMILIE DE KERSTBOOM OPTUIGEN | Laura Ponticorvo | VLOG #481

19 december 2017 15:00
More videos
30
Views

Hi girls!
Vandaag is weer een heerlijke dag met Fredje. In de ochtend heeft hij mijn wenkbrauwen weer helemaal mooi gemaakt en hebben we voor zijn kanaal een leuke hair tutorial opgenomen! ’s Middags had ik een meet and greet bij The Body Shop in Rotterdam, waar ik bij sommigen van jullie make up tips en tricks heb gegeven! Eenmaal weer thuis aangekomen, heb ik weer een avond vol hilarische momenten met Fredje, terwijl wij samen de kerstboom optuigen! Kijken jullie mee?

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

Hoe maak je de perfecte krul – tutorial?!:
https://www.youtube.com/watch?v=edJwh8TfqrE&t=6s

Edit by: Rachel Meibergen (rachelmeibergen@gmail.com)
Regie by me 🙂

* Deze video is NIET gesponsord.

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(30)

Category: PontiLaura