MET DE KIDS NAAR KRETA! 🌴| Laura Ponticorvo |🌴VAKANTIE VLOG!

15 augustus 2018 05:00
More videos
2
Views

Vandaag zien jullie een extra lange VAKANTIE vlog van ons. We nemen jullie mee op AVONTUUR op het eiland KRETA! Het is een family vacay met de kids en wat kan ik daar toch van genieten! Mooie stranden, hysterische glijbanen, lekker eten en vooral heel veel lol met elkaar. Veel kijk plezier lieve mensen. Zondag zien jullie het vervolg van onze vakantie en uiteraard vanaf dan loopt alles weer volgens schema. Dikke kus!!!!

Heb je gave BUYLAU items gespot in deze vlog?! Dan kun je via deze link shoppen: https://www.buylau.nl/

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

* deze video is NIET gesponsord.

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(2)

Category: PontiLaura