MET MIJN VERLOOFDE NAAR BALI 💕☀️| Laura Ponticorvo | TRAVEL VLOG

31 januari 2018 15:00
More videos
24
Views

I’m back! Wat voelt het goed om weer video’s met jullie te delen! Yay!!! Uiteraard heb ik onze Bali Trip gefilmd en dit zijn 2 hele gave vlogs geworden! Vandaag zie je deel 1 en volgende week deel 2! Ik hoop dat jullie een beetje mee kunnen genieten van het prachtige eiland! Ik lees altijd met veel plezier de comments dus schroom niet om je reactie achter te laten. Have fun watching lieverds!

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

Edit by: Rachel Meibergen (rachelmeibergen@gmail.com)
Regie by me 🙂

* In deze video zit GEEN betaalde promotie.

Wij hebben onze reis geboekt via Corendon. Zij bieden hele gave pakketten aan. Bali is echt een aanrader! Volgens jaar gaan Ryan en ik terug.
https://www.corendon.nl/
Ons hotel in Jimbaran: http://bit.ly/2ny0uzp
Mocht je gebruik willen maken van dezelfde driver als die wij hadden, laat mij dit dan weten zodat ik zijn telefoonnummer aan je kan geven! Hij was super lief!!!

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(24)

Category: PontiLaura