MIJN BEAUTY ROUTINE HELEMAAL OMGEGOOID! #WOULDYOUSWITCH

24 maart 2019 07:00
More videos
12
Views

Wat beautyproducten en -methodes betreft ben ik echt een gewoontedier, dus ik vond het een hele leuke uitdaging om een aantal dingen uit mijn beauty routine compleet om te gooien! Dove daagde mij uit om een week lang mijn gebruikelijke deo te switchen voor hun anti-transparant, maar daarnaast breng ik ook wat veranderingen aan in mijn make-up-, haar- en douche routine. Welke switches blijven en welke mik ik er meteen weer uit? Bekijk het in deze vlog waarin je mijn ziet struggelen met krultangen, cream blushes en invlechten.

IK BEN OM! Na deze week maak ik definitief de switch naar Dove anti-transparant! En ik sta daar niet alleen in, want uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 91% van de vrouwen switched. Wow! Bekijk hier de resultaten van het onderzoek gedaan onder 110 Nederlandse vrouwen die geen gebruikers van Dove waren: https://www.dove.com/nl/dove-testimonial.html

– deze vlog is gemaakt in samenwerking met Dove –

▷ Heb je mijn vorige video al gezien? OMG! MIJN HOOFD HANGT DOOR HEEL NEDERLAND! » https://youtu.be/gehtNIsERGY

▷ ABONNEER je hier GRATIS op mijn kanaal » http://bit.ly/abonneerBEAUTYLABNL

▷ FOLLOW ME! ‣
BLOG » http://www.beautylab.nl
INSTAGRAM » https://instagram.com/serenaverbon

Hi iedereen, ik ben Serena Verbon, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend George, ons zoontje Marshall en onze katjes Coco en Clarence in Houten. Ik ben fulltime beautyblogger en YouTuber. Op dit kanaal plaats ik elke woensdag- en zondagochtend een nieuwe video.

(12)

Category: BeautyLabNL