MIJN EERSTE KEER LIEFDESVERDRIET! πŸ’”| Laura Ponticorvo | STORY TIME!

7 maart 2019 06:00
More videos
Views

Lieve iedereen! Leuk dat je kijkt naar mijn eerste aflevering van mijn nieuwe klets serie. Hierin wil ik uit mijn eigen ervaring gaan kletsen over zoveel verschillende onderwerpen waar we allemaal tegenaan lopen in het leven. Ik merk toch wel dat ik vaak vragen binnenkrijg vanuit mijn kijkers op persoonlijk vlak dat ik eigenlijk via deze weg jullie wil helpen of inspireren. Je bent niet de enige en niet zeker niet alleen. Hoop dat jullie mijn nieuwe Story Time video’s leuk zullen vinden. Deze video gaat over mijn eerste keer naar de middelbare school gaan, mijn eerste keer verliefd en zoenen en hoe was mijn puberteit voor mij.
Heel veel kijk plezier πŸ’•

Bekijk hier mijn pestverhaal!: https://www.youtube.com/watch?v=qtEJMj5TzjE&t=1084s

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 07:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 33 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 07:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ben op 10.09.2018 GETROUWD en hiervan heb ik zoveel video’s online gezet. Er komen nog meer video’s aan op het gebied van trouwen. Binnenkort een leuke Q&A hierover zodat ik veel aankomende bruidjes kan helpen met mijn tips!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(0)

Category: PontiLaura