MIJN GELUKSMOMENTJES – VLOG #101 PAULIEN TILSTRA

26 december 2016 15:00
More videos
12
Views

Hi loves! Op deze dag ging ik naar mijn lieve oma samen met Eli en het was zoals altijd weer super gezellig! Ik ben zo blij dat ik deze momenten met haar nog mag meemaken. In samenwerking met NIVEA heb ik deze ‘sprocket’ gekregen om mijn geluksmomentjes van de dag met jullie te kunnen delen en er ook 1 weg te geven aan één van mijn kijkers! Zie hieronder wat je daarvoor moet doen. Have fun watching! Xoxo #NIVEACremeMomenten

WINACTIE:
NIVEA en ik vinden het erg belangrijk om samen geluksmomenten te delen en herinneringen vast te leggen. Lijkt het jou ook leuk om je geluksmomentjes vast te kunnen leggen? Ik mag een NIVEA pakket weggeven met producten en een HP ‘sprocket’! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is in de comments onder deze video antwoord te geven op de volgende vraag:
Wat is jullie speciaalste moment van 2016?
Degene met de mooiste comment wint!

Abonneren kan hier! https://goo.gl/sQM56j

Upload schema:
Elke maandag, woensdag en vrijdag om 16:00 uur een nieuwe video!

Wil je meer over mij weten?
✘ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/paulientilstra
✘ SNAPCHAT: paulientilstra
✘ FACEBOOK: https://www.facebook.com/ptilstra
✘ E-MAIL: info@paulientilstra.nl (zakelijk)

Bekijk ook: “MIJN THUISWERK ROUTINE”: https://goo.gl/luFs0Q
Of “ELI’S ROOM MAKEOVER!”: https://goo.gl/EiVwkD
Huidige video: MIJN GELUKSMOMENTJES – VLOG #101 PAULIEN TILSTRA

—————————————————————————

✘ OVER MIJ
Mijn naam is Paulien Tilstra, ik ben 26 jaar oud, moeder van Eli en ik woon met mijn gezinnetje in Lelystad. Ik vind het super leuk om voor jullie filmpjes op te nemen met betrekking tot mijn leven en het moederschap. Hierbij komt ook beauty, fashion & fitness kijken! Ik vlog vooral graag en deze video’s zullen jullie het meest voorbij zien komen op mijn YouTube kanaal!

Elke maandag, woensdag en vrijdag staat er om 16:00 uur een nieuwe video voor jullie online! Dit kunnen dus vlogs zijn, maar ook ander soort video’s m.b.t. mode, beauty, lifestyle, fitness, Q&A’s, challenges en noem het maar op!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en ik kan niet wachten om nog meer leuke video’s voor jullie te maken!

Liefs,

Paulien

—————————————————————————

✘ EXTRA INFO M.B.T. SPONSORS:
Zodra ik een product/dienst promoot op mijn YouTube kanaal of Instagram zet ik het er te allen tijde bij zodra iets gesponsord is. Mocht dit er niet bij staan is de kans groot dat ik de producten zelf heb gekocht of gekregen heb. Als een product/dienst WEL gesponsord is, weet dan wel dat ik dit sponsor omdat het product/de dienst ook daadwerkelijk bij mij past en ik ook tevreden ben over hetgeen dat gesponsord is. Ik blijf dus ook gewoon nog steeds lekker mezelf en jullie kunnen er van uit gaan dat gesponsorde video’s oprecht zijn! Ik hoop dat jullie dit waarderen.

(12)

Category: Paulien Tilstra