MIJN INLOOPKAST IS BIJNA AF!!! | Laura Ponticorvo | VERHUISVLOG #24

4 januari 2018 15:00
More videos
43
Views

Heyyy! Eindelijk weer een verhuisvideo voor jullie. Je zult nu zien hoe mijn kamertje wordt omgetoverd tot een kast! Eindelijk rust in mijn hoofd en kan niet wachten om het uiteindelijke resultaat aan jullie te laten zien. Voor nu deel 1 van de inloopkast/kamer. Veel plezier bij het kijken.

Gegevens van Syste: http://www.handiginhout.nl/
Sytse is een goede vriend van mij en is echt heel erg goed in zijn werk. Hij woont in Friesland maar ze leveren door het hele land. Mocht je nog opzoek zijn naar iemand voor jouw meubels op maat!? Stuur Sytse een mailtje en geloof me.. Je zult net als ik super blij zijn met het resultaat!
Ons tv meubel, bureau en eettafel zijn ook gemaakt door Sytse!
Binnenkort komt de hele home tour online!

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

Edit by: Rachel Meibergen (rachelmeibergen@gmail.com)
Regie by me 🙂

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(43)

Category: PontiLaura