Nailed it or Failed it? | 2 x eyeliner hacks

6 januari 2016 06:28
More videos
8
Views

Soms stuit je wel eens op een plaatje via Pinterest of Instagram waarin er in enkele, eenvoudige stappen een beauty life hack wordt uitgelegd. ‘Wow! Amazing!’ denk ik dan altijd, maar vaak vergeet ik het weer en komt het er eigenlijk nooit van dat ik zoiets uitprobeer. En elke keer als je dat plaatje weer zie denk ik ‘oh ja, dat wil ik nog eens proberen!’. Herkenbaar?

Sinds vandaag ben ik een nieuwe ‘serie’ op YouTube gestart waarin ik dit soort dingen voor jullie ga testen. Ik noem het ‘nailed it, or failed it?’. In deze videoserie komen nieuwe (bizarre?) beautybehandelingen, beauty gadgets en beauty life hacks aan bod. Het wordt voorlopig nog geen wekelijkse serie, maar het zal wel geregeld voorbij komen en ik sta absoluut open voor suggesties!

Vandaag test ik 2 eyeliner hacks die ik supervaak voorbij heb zien komen op Pinterest; de hack waarbij je oogpotlood aanbrengt op je wimperkrultang voor een lijntje boven je oog, en de hack waarbij je plakband gebruikt om de perfecte winged eyeliner te creëeren. Werken deze life hacks écht of is het too good to be true?

Volg me op Snapchat, Twitter en Instagram: @serenaverbon

Abonneer je (geheel gratis) op mijn kanaal:
http://bit.ly/17p8m8l

Mijn blog:
http://www.beautylab.nl

Mijn Facebook pagina:
http://www.facebook.com/beautylabpage

(8)

Category: BeautyLabNL