NIEUW HAAR!! ✄ MEER VOLUME MEER KLEUR ✄ BEAUTYLABNL

10 oktober 2018 06:00
More videos
4
Views

Goedemorgen! Ik heb de afgelopen tijd nog nooit ZO VEEL vragen en complimenten gekregen over mijn nieuwe kapsel! Daarom ben ik blij dat ik jullie vandaag eindelijk kan laten zien wat er precies gedaan is en met welke producten.

Ik heb mijn haren een aantal weken geleden ontzettend mooi laten kleuren en knippen bij de Pro Solo Salon in Alkmaar. Louise Vlaar heeft de nieuwste producten van Wella Professionals gebruikt, Koleston Perfect. Dit is minder schadelijk voor je haar, de kans op allergische reacties is veel kleiner, de kleur is mooi diep en de glans is werkelijk PRACHTIG! Vraag erom bij je salon!

Mark van Westerop heeft mijn haren geknipt met veel lagen en veel lucht, waardoor het lekker volumineus valt en eruit ziet alsof het van nature gesleten is. Ik ben helemaal IN LOVE met mijn nieuwe haartjes en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Let me know! Deze (extra) video is gesponsord door Wella Professionals. Is jouw haar al helemaal herfst ready?

▷ Heb je mijn vorige video al gezien? HUISKAMER TOUR » https://youtu.be/Lb15QCXAwiY

▷ ABONNEER je hier GRATIS op mijn kanaal » http://bit.ly/abonneerBEAUTYLABNL

▷ FOLLOW ME! ‣
BLOG » http://www.beautylab.nl
TWITTER » http://www.twitter.com/serenaverbon
INSTAGRAM » https://instagram.com/serenaverbon

▷ ANDERE LEUKE VIDEO’S:
VIBRATORS TESTEN MET MAMA » https://youtu.be/YIFRenvifsE
DIY NEUSSTRIP » https://youtu.be/duLiratLBjw
ALS VROUW JE GEZICHT SCHEREN?! » https://youtu.be/xF5_D2D7vPc
JAPANSE BEAUTY GADGETS » https://youtu.be/Pt5s8ppbgrg
ONDERKIN AFSLANKEN » https://youtu.be/VpvPblltk38

Hi iedereen, ik ben Serena Verbon, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend George, onze zoon Marshall en onze katjes Coco en Clarence in Houten. Ik ben fulltime beautyblogger en YouTuber. Op dit kanaal plaats ik elke zondag een nieuwe video.

(4)

Category: BeautyLabNL