OCHTENDROUTINE MET BABY (9 MAANDEN OUD)

20 februari 2019 06:57
More videos
9
Views

Eén van de meest aangevraagde video’s is een ochtendroutine met mijn baby Marshall (9 maanden). Volgens mij gaat elke moeder die dit ziet mij hierna echt ontvolgen, haha! Laat ik allereerst voorop stellen dat ik WEET hoe makkelijk ik het heb. Ik werk vanuit huis en Marshall is super relaxt en slaapt goed en regelmatig, dus ik hoef me niet te haasten en plan mijn dag om hem heen.

Ik werk ik de avonduren en op de dagen dat ik oppas heb (mama past 1 x per week op en George ook) dus op de dagen dat ik met Marshall ben, probeer ik zo min mogelijk te werken en zo veel mogelijk met hem samen te zijn.

Deze video is gesponsord door Swisse. Als je benieuwd bent naar meer informatie over het Haar Huid Nagels supplement, check dan even mijn blog. Hierin vertel ik jullie namelijk wat meer over de ingrediënten, prijs en verkrijgbaarheid » http://www.beautylab.nl/video-ochtendroutine-met-baby-marshall

▷ ABONNEER je hier GRATIS op mijn kanaal » http://bit.ly/abonneerBEAUTYLABNL

▷ Heb je mijn vorige video al gezien? MIJN ALLERBESTE KRINGLOOP KOOPJES » https://youtu.be/YC4EZZP431o

▷ FOLLOW ME! ‣
INSTAGRAM » https://instagram.com/serenaverbon

Hi iedereen, ik ben Serena Verbon, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend George, ons zoontje Marshall en onze katjes Coco en Clarence in Houten. Ik ben fulltime beautyblogger en YouTuber. Op dit kanaal plaats ik elke woensdag- en zondag een nieuwe video.

(9)

Category: BeautyLabNL