ONZE BRUILOFT ♡ LAURA & RYAN ♡ 10.09.2018

23 september 2018 16:30
More videos
31
Views

Lieve mensen, met alle liefde delen wij onze trouwvideo met jullie. Het was de mooiste dag uit mijn leven en ik kan het nog steeds niet geloven. We did it! Wij hebben er voor gekozen om jullie een halfuur mee te nemen in onze bruiloft zodat jullie de magische momenten ook kunnen beleven. Het is een droom die is uitgekomen voor ons, alles was perfect! Het prachtige Italië, onze lieve familie en vrienden en alle mensen waar we mee hebben samengewerkt die ons zo goed geholpen hebben om ons sprookje te realiseren. Ik ben nog steeds sprakeloos en ik ben iedereen enorm dankbaar. Wij wensen jullie ontzettend veel plezier bij het kijken van onze trouwvideo en we hopen dat jullie net als ons mee worden genomen in onze romantiek. Veel liefs Laura & Ryan

10.09-2018

Met dank aan:

Ufuk Özcan onze videograaf! Voor het mogelijk maken van deze prachtige trouwvideo.
https://www.instagram.com/ufukgram/
http://ufukozcan.nl/
https://www.instagram.com/ufukozcanofficial/

Leontine Lauffer onze weddingplanner. Je hebt alles zo geweldig geregeld en aangekleed! Ik ben dol op je!
http://www.ilmatrimonioitaliano.com/
https://www.instagram.com/ilmatrimonioitaliano/

Bloomfeld die mij zo goed heeft geholpen met de juiste keuze te maken voor mijn bruidsjurk. Alles klopte en alles was perfect! Ik voelde me een prinses in de prachtige Jaton Couture dress en een Dancing Queen in mijn avondjurk. Love for you guys!
https://www.bloomfeld.nl/
https://www.instagram.com/bloomfeld.luxury.bridal/

Genaio voor Ryan zijn hand made trouwkostuum. Hij zag er prachtig uit en wat lever je elegantie en klasse! Wat een top kwaliteit! Ik heb mijn man nog nooit zo mooi gezien:)
https://www.instagram.com/genaioworld/
https://www.genaio.nl/

Wedding Deco voor de prachtige decoratie! Echt een aanrader voor alle benodigdheden omtrent jouw droom bruiloft. Het sprookje wat ik wilde is mede door jullie aankleding werkelijkheid geworden.
https://www.weddingdeco.nl/
https://www.instagram.com/weddingdeco.nl/

Ralf Czogallik van Eppel Fotografie voor onze prachtige trouwfoto’s.
https://www.instagram.com/ralfczogallik/
https://eppel.nl/

Nomads Fotografie voor je geweldige polaroids! Echt een toevoeging en een extraatje waar iedereen ontzettend blij van word. En wat ben je leuk!!!!
https://www.instagram.com/nomadsphoto/
https://nomadsphoto.nl/

Joey Ferre, onze Celebrant a.k.a onze Cupido! 4 jaar geleden was jij de verbindende factor tussen Ryan en mij. Door jou zijn wij in contact gekomen en door jou zijn wij getrouwd! Thanks and we love you!

Carat Antwerp voor jullie prachtige sieraden! Onze trouwringen zijn de allermooiste! Bedankt voor jullie goede advies! We komen zeker vaker langs!
https://www.caratantwerp.com/home-nl

Mijn vriendinnetje Funda voor je prachtige clip-ins van Real Hair Online waardoor ik me de mooiste bruid voelde! http://www.realhaironlineshop.nl

Relais Villa Giulia voor de prachtige locatie! Het was liefde op het eerste gezicht! Het was dromerig, warm, liefdevol en authentiek Italiaans. Iedereen voelde zich thuis en niemand wilde weer weg! Wij komen ieder jaar op 10 september terug! Grazie Mille.
http://www.relaisvillagiulia.com/

Ufuk Özcan & Willem Laseroms voor de prachtige muziek.

Mijn getalenteerde bonuskind Luca Gilliot met zijn eigen track WAVY op ons dansfeest!

En uiteraard al onze familie en vrienden die aanwezig waren bij onze bruiloft. Jullie hebben het compleet gemaakt!
WE LOVE YOU!

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(31)

Category: PontiLaura