OP ZOEK NAAR MIJN BRUIDSJURK #1 | Laura Ponticorvo |

25 mei 2018 05:00
More videos
7
Views

Nu komt het wel heel dichtbij! Misschien hebben jullie dit al voorbij zien komen bij RTL Boulevard 🙂 We trouwen 10 september in Italië en ik begin nu al erg zenuwachtig te worden.
De trouwjurk is het volgens mij het allerbelangrijkste en ik ben op zoektocht gegaan naar mijn droomjurk. Ik neem jullie mee naar Bloomfeld en ik hoop dat jullie kunnen meegenieten van dit spannende avontuur.

Ik heb al deze prachtige jurken gepast bij: http://www.bloomfeld.nl

* Deze video is NIET gesponsord. Ik neem jullie mee op dit avontuur omdat ik hoop dat ik door middel van deze trouw video’s veel mensen kan inspireren en brides to be kan helpen. Veel kijk plezier. Liefs Lau

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

Edit by: Rachel Meibergen (rachelmeibergen@gmail.com)
Regie by me 🙂

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(7)

Category: PontiLaura