OPRUIMVIDEO + BEAUTY/CLOSET TOUR | Laura Ponticorvo

19 februari 2020 06:00
More videos
7
Views

Lieverds! Daar is die dan eindelijk. Ik ruim mijn MAKE-UP/WALKING CLOSET kamer op en ik heb ALLES gefilmd! Hierbij krijgen jullie ook een tour want ik laat bijna alles ZIEN! Ik heb 9 laadjes niet in deze video ge-edit omdat de video al zooooo lang werd! Maar mocht je dit toch willen zien? Let me know dan film ik dat de volgende keer samen met de lange laden kast waar o.a. mijn nep wimpers inzitten. Er zijn2 grote dozen met producten uitgekomen die ik aan het goede doel heb gedoneerd en in de toekomst ga ik er nog een keer goed doorheen en ga ik wel een leuke winactie houden met nieuwe producten die ik toch dubbel heb op voorraad! Ik wens jullie VEEL KIJK PLEZIER! Liefs Laura

* Deze video is NIET gesponsord.

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

*UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 07:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

*MIJN WEBSHOP BUYLAU
http://www.buylau.nl

*BEKIJK ALLE VLOGS HIER: https://www.youtube.com/playlist?list=PLDehDgRzHZphXY3p3u1LRKMpbzmNDTVlW

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 33 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 07:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ben op 10.09.2018 GETROUWD en hiervan heb ik zoveel video’s online gezet. Er komen nog meer video’s aan op het gebied van trouwen. Binnenkort een leuke Q&A hierover zodat ik veel aankomende bruidjes kan helpen met mijn tips!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(7)

Category: PontiLaura