PDO DRAADLIFT .. SPANNEND!!! | Laura Ponticorvo | VLOG #474

4 december 2017 15:00
More videos
28
Views

Hi iedereen. Vandaag staat in het teken van nieuwe behandelingen uitproberen. Ik vind het altijd erg leuk om in contact te komen met behandelingen die misschien wel erg goed voor mij werken. Ik ben een beetje het Try Before You Die typetje en ik weet dat ik de oudere kijkers hiermee kan helpen en inspireren die tegen dezelfde kwaaltjes aanlopen als ik. 🙂 Ik ben niet betaald om deze 2 behandelingen te filmen maar vind het zelf erg leuk om te delen.
Hope you like it! Liefs Lautje

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

* Meer inormatie over N-ICE Cryo Therapy vind je hier: http://www.n-icecryo.com/nl/
* Meer informatie over de PDO draadjes behandeling vind je hier: http://injectableklinieken.nl/nl/ en ik ben geholpen door Lida! ( She is AWESOME )
Je kunt Lida ook volgen op Instagram: https://www.instagram.com/injectable_kliniek_amsterdam/?hl=nl
Hier heb ik ook mijn moedervlekken laten verwijderen! Zie hieronder de vlog: https://www.youtube.com/watch?v=MQ6WrWF1iDs

Edit by: Rachel Meibergen (rachelmeibergen@gmail.com)
Regie by me 🙂

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(28)

Category: PontiLaura