Peel off lipgloss en zelfbruiner voor onder de douche?

31 januari 2016 13:15
More videos
8
Views

Vandaag laat ik jullie 5 nieuwe, aparte en innovatieve producten zien op het gebied van beauty, zoals een Peel Off Lipgloss uit Azië en een zelfbruiner voor onder de douche, maar ook een eyecream die je ogen in 3 (!!) seconden verfrist en een super handige handschoen waarmee je je make-up kwasten kunt schoonmaken! Ook maak je kans op een setje met de Peel Off Lipgloss. Meedoen? Abonneer je op mijn kanaal, doe een duimpje omhoog en laat een comment achter! Succes!

Lancaster Self Tan Beauty – in shower tanning lotion is verkrijgbaar vanaf maart 2016 en kost 25,00 voor een tube van 200 ml.

Clinique Pep-Start eyecream ligt ook vanaf maart in de winkels en verfrist, verheldert en hydrateert je ogen in slechts 3 seconden. Tube van 15 ml zal rond de 25 euro gaan kosten.

Sigma Spa Express Brush Cleaning Glove is te koop via deze link: http://www.themakeupspot.nl/Sigma-Spa-Express-Brush-Cleaning-Glove?filter_name=sigma%20spa

Benefit The Pore Fessional Super Cleaning Masks, doosje van 8 stuks kost 34,50 euro en is verkrijgbaar vanaf 1 maart 2016.

My Lip Tint Pack (peel off lipgloss) van het merk Berrisom is verkrijgbaar via deze link: http://www.bb-cosmetics.nl/a-42967433/lipgloss/berrisom-peel-off-lipgloss-set-6-delig/

Volg me ook via Twitter, Snapchat en Instagram: @serenaverbon

Abonneer je (geheel gratis) op mijn kanaal:
http://bit.ly/17p8m8l

Mijn blog:
http://www.beautylab.nl

Mijn Facebook pagina:
http://www.facebook.com/beautylabpage

(8)

Category: BeautyLabNL