PEPPA PIG PRETPARK BEZOEKEN IN ENGELAND

16 oktober 2019 14:00
More videos
8
Views

Afgelopen juni ben ik samen met George en Marshall op vakantie geweest. Eerst naar Normandië (Frankrijk) met de auto voor het DDay festival en daarna via de ferry naar Engeland. Onderweg bezochten we PAULTONS PARK, waarin een leuk gedeelte is speciaal voor de kleintjes, genaamd PEPPA PIG WORLD.

Marshall was destijds 1 jaar en 2 maanden en mocht gratis naar binnen omdat hij kleiner was dan 80 cm. In Peppa Pig World zijn alle attracties zo gemaakt, dat je er zelfs met zulke kleintjes gewoon in kunt. Hartstikke leuk, want meestal mogen ze in pretparken nog nergens in.

Natuurlijk ging er ook van alles mis, want dit was onze eerste echte vakantie samen als gezin, dus wat dat betreft zijn we super onervaren. Het was heel erg leuk, maar ook vermoeiend, en we hebben HEEL VEEL geleerd van deze trip. Kijken jullie mee?

▷ ABONNEER je hier GRATIS op mijn kanaal » http://bit.ly/abonneerBEAUTYLABNL

▷ FOLLOW ME! ‣
BLOG » http://www.beautylab.nl
INSTAGRAM » https://instagram.com/serenaverbon

Hi iedereen, ik ben Serena Verbon, ik ben 35 jaar en ik woon samen met mijn vriend George, ons zoontje Marshall en onze katjes Coco en Clarence in Houten. Ik ben fulltime beautyblogger en YouTuber. Op dit kanaal plaats ik elke woensdag- en zondag een nieuwe video.

(8)

Category: BeautyLabNL