RYAN VERGAAT VAN DE PIJN! | Laura Ponticorvo | WEEKVLOG #56

21 oktober 2018 05:00
More videos
5
Views

Hi Loves,
in deze nieuwe VLOG zien jullie hoe ik een rustig weekendje thuis heb. Ryan is namelijk door zijn rug gegaan en kan alleen plat op bed liggen. Ik blijf ondertussen door trainen, ga thuis aan het werk en heb een heel leuk pakketje van bloement. Ze leverde prachtige bloemen die ik zelf kon schikken. Wil jij ook zo een leuk bloementje bestel dan snel je bos bloemen op http://www.bloement.nl en gebruik de code LAU voor GRATIS bezorging!
Heel veel kijk plezier,
KUS Laura

Heb je een leuk item gezien? Neem dan snel een kijkje in de webshop en shop je favo items
https://www.buylau.nl

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(5)

Category: PontiLaura