SCHATZOEKEN BIJ TK MAXX | SJOPPEN MET SJERENA

3 oktober 2018 06:00
More videos
6
Views

Vandaag neem ik jullie mee naar één van mijn favoriete winkelketens TK MAXX. Er zijn verschillende filialen door heel Nederland en vandaag bezoek ik die in Osdorp Amsterdam. Bij TK MAXX kun je heerlijk schatzoeken: hun assortiment wisselt elke dag dus je weet nooit wat voor een pareltje je nu weer zal vinden! Al mijn kasjmir truien en vesten scoor ik hier, maar ze hebben ook ontzettend leuke home decoratie, keuken spulletjes, BABY spulletjes voor Marshall en natuurlijk… beauty! Ze verkopen hier superdeluxe high end merken voor een fractie van de originele prijs. TK MAXX wil geen merken communiceren, maar ik kan je verzekeren dat je hier absoluut je beautyhartje kunt ophalen (ik heb merken gezien die alleen in Amerika te koop zijn, bijvoorbeeld). Ik heb samen met prijswinnares Tani heerlijk geshopt op de beautyafdeling en haar meteen wat tips & tricks geleerd. Daarna heb ik uiteraard zelf nog even een rondje door de winkel gelopen. Ik kan hier UREN winkelen, echt waar. Was er maar een filiaal dichter bij huis (OPEN ER EENTJE IN UTRECHT PLEASE!).

Mocht je het nog niet doorhebben, deze vlog is gesponsord door TK MAXX, maar dat heeft absoluut geen invloed op mijn mening over deze winkel. Ik ben namelijk al heel lang groot fan van TK MAXX (dat was ook voornamelijk de reden dat zij mij hiervoor hebben gevraagd).

▷ ABONNEER je hier GRATIS op mijn kanaal » http://bit.ly/abonneerBEAUTYLABNL

▷ FOLLOW ME! ‣
BLOG » http://www.beautylab.nl
TWITTER » http://www.twitter.com/serenaverbon
INSTAGRAM » https://instagram.com/serenaverbon

▷ ANDERE LEUKE VIDEO’S:
VIBRATORS TESTEN MET MAMA » https://youtu.be/YIFRenvifsE
DIY NEUSSTRIP » https://youtu.be/duLiratLBjw
ALS VROUW JE GEZICHT SCHEREN?! » https://youtu.be/xF5_D2D7vPc
JAPANSE BEAUTY GADGETS » https://youtu.be/Pt5s8ppbgrg
ONDERKIN AFSLANKEN » https://youtu.be/VpvPblltk38

Hi iedereen, ik ben Serena Verbon, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend George, onze zoon Marshall en onze katjes Coco en Clarence in Houten. Ik ben fulltime beautyblogger en YouTuber. Op dit kanaal plaats ik elke zondag een nieuwe video. Soms eentje extra op woensdag.

(6)

Category: BeautyLabNL