SHOPLOG/UNBOXING VIDEO! – PAULIENTILSTRA

19 november 2015 05:16
More videos
14
Views

Mijn eerste “officiΓ«le” shoplog/unboxing video! Afgelopen weken heb ik een paar dingetjes geshopt en ontvangen in pakketjes, deze wilde ik graag met jullie delen! Helaas stond de camera op autofocus waardoor hij (vooral als ik veel bewoog) ging scherpstellen, ik hoop niet dat dit invloed heeft op jullie kijkplezier. Sorry! De volgende keer zet ik de camera gewoon weer op handmatige focus dus :p

De items van de webshops zijn te vinden op:
http://www.passionforyou.nl
http://www.trixlamix.com
Happiness Boutique: http://bit.ly/1M35ba1
Necklace: http://bit.ly/1No6bn5

Over mij:
Mijn naam is Paulien Tilstra, ik ben 25 jaar oud, moeder van Eli en ik woon samen met mijn gezinnetje in Lelystad. In het dagelijks leven studeer ik Human Resources Management en heb ik een bijbaan bij een factoring bedrijf. Daarnaast vind ik het super leuk om voor jullie filmpjes op te nemen met betrekking tot mijn leven, beauty, fashion & fitness. Ik vlog dan ook graag en deze video’s zullen jullie het meest voorbij zien komen op mijn YouTube kanaal!

Binnenkort zullen er tevens wat “vastere” uploaddata en -tijden komen. Dit wordt waarschijnlijk elke maandag om 16:00 een vlog video. Daar tussenin zal ik als verrassing ook 1x in de paar weken een ander soort video proberen te uploaden!
Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en ik kan niet wachten om nog meer leuke video’s voor jullie te maken!

Liefs,

Paulien

Instagram: @paulientilstra
Contact: info@paulientilstra.nl

(14)

Category: Paulien Tilstra