TOCH WEL BRUILOFT STRESS! | Laura Ponticorvo | WEEKVLOG #44

22 augustus 2018 12:14
More videos
5
Views

Ok. Dit is een hele leuke vlog waar weer ontzettend veel in zal gebeuren. Maar toch merk ik dat ik door tijd te kort lichtelijke stress krijg voor de bruiloft. Snel tussendoor en daardoor ben ik niet aan het genieten. Ik vind dat zonde en ik moet hier snel iets aan veranderen. Mama is jarig en ze is op haar gelukkigst, heel aandoenlijk en verder shooten we weer de nieuwe collectie van BuyLau die mega ‘gaaf’ is:) Het woorde gaaf? Kan dat nog haha? Ok ik lees jullie comments graag terug. Veel kijk plezier. Liefs van mij.

Mocht je items zien die je graag wilt shoppen dan kan dat hier: https://www.buylau.nl/

* Deze video is NIET gesponsord.

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(5)

Category: PontiLaura