WAT DOET EEN INFLUENCER EIGENLIJK?

2 september 2018 06:00
More videos
9
Views

Vandaag neem ik je mee in een dag uit mijn leven. Want, wat doet een influencer nu eigenlijk op een (thuiswerk)dag? Ik werk vanuit huis en pas deels op Marshall en doe overdag ook het huishouden. Daarnaast check ik mijn mail, doe ik een gedeelte sales, maak ik foto’s, edit ik ze, schrijf ik reviews/artikelen, vlog ik, edit ik de vlogs, pak ik perspakketjes uit en plaats ik (gesponsorde) posts op Instagram. Heel relaxt, want ik kan mijn eigen tijd indelen en hoef Marshall niet naar de opvang te brengen. Toch heb ik mijn draai nog niet helemaal gevonden qua routine, maar als ik dit nu zo terugkijk denk ik dat ik het meest productief kan zijn in de ochtend en middag, want dan is Marshall het meest relaxt en slaperig. Dat wordt dus meteen opstaan na zijn eerste voeding rond 7u ’s ochtends en niet meer blijven liggen tot half 9! Ik weet zeker dat ik weer in mijn ritme zal komen, maar het heeft nog iets meer tijd nodig, merk ik.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje in mijn leven te nemen en een beetje een beeld hebben gekregen van wat ik zoal doe op een dag. Al is elke dag weer anders. Willen jullie vaker dagelijkse vlogs zien? Laat het me weten bij de comments.

▷ ABONNEER je hier GRATIS op mijn kanaal » http://bit.ly/abonneerBEAUTYLABNL

▷ FOLLOW ME! ‣
BLOG » http://www.beautylab.nl
TWITTER » http://www.twitter.com/serenaverbon
FACEBOOK » http://www.facebook.com/beautylabpage
INSTAGRAM » https://instagram.com/serenaverbon
SNAPCHAT » serenaverbon

▷ ANDERE LEUKE VIDEO’S:
VIBRATORS TESTEN MET MAMA » https://youtu.be/YIFRenvifsE
DIY NEUSSTRIP » https://youtu.be/duLiratLBjw
ALS VROUW JE GEZICHT SCHEREN?! » https://youtu.be/xF5_D2D7vPc
JAPANSE BEAUTY GADGETS » https://youtu.be/Pt5s8ppbgrg
ONDERKIN AFSLANKEN » https://youtu.be/VpvPblltk38

Hi iedereen, ik ben Serena Verbon, ik ben 33 jaar en ik woon samen met mijn vriend George, onze zoon Marshall en onze katjes Coco en Clarence in Houten. Ik ben fulltime beautyblogger en YouTuber. Op dit kanaal plaats ik elke woensdag- en zondagochtend een nieuwe video.

(9)

Category: BeautyLabNL