WE GAAN VERHUIZEN!! | Laura Ponticorvo | WEEKVLOG #62

18 november 2018 06:00
More videos
33
Views

Hi loves,
In deze nieuwe VLOG laat ik jullie het nieuwe kantoor zien, blijf ik fanatiek trainen met Ryan, ga ik als keukenprinses aan de gang en komen er nog veel meer leuke dingen aan bod!

Let op! Vanaf volgende week heb ik ook een MEGA grote actie lopen op mijn Instagram. Met deze actie kunnen jullie zelf ook prachtige lijsten en posters aanschaffen van Desenio met enorme korting! Dus volg me alvast op Instagram (@lauraponticorvo) om op de hoogte te blijven van deze te gekke actie!

Heel veel kijk plezier,
Kus Laura

Silver White Blouse
https://www.buylau.nl/collections/fashion/products/silver-white-blouse

Neem ook een kijkje naar alle andere leuke items die te koop zijn in de webshop!
https://www.buylau.nl

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(33)

Category: PontiLaura