WE HEBBEN EEN VERSLAVING! | UNCUT VIDEO MET #Tante Lau & Ome Fred

12 november 2017 15:00
More videos
15
Views

Hi guys! Vandaag kun je weer in een real life setting meekijken naar Fredje en mij. We zetten de camera weer neer en we gaan lekker keuvelen tijdens het koken! Helaas heb ik er 1 keer in geknipt omdat het onscherp beeld was voor 3 min. Super vervelend om naar te kijken. En helaas eindigt de video heel abrupt omdat de batterij ineens dood was! 🙂 Maar de video was alweer lang genoeg haha dus we hebben het zo gelaten! Laat je ons weten wat je nog meer wilt zien van ons!?

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

* Deze video is NIET gesponsord!

Edit by: Rachel Meibergen (rachelmeibergen@gmail.com)
Regie by me 🙂

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(15)

Category: PontiLaura