WEEKVLOG #1: MET SPOED NAAR DE DIERENARTS – Laura Ponticorvo

11 februari 2018 15:18
More videos
5
Views

Mijn eerste WEEKVLOG is een feit! Er zitten weer heel veel positieve en leuke momenten in deze vlog maar ook zeker wel wat minder momenten. Het leek mij erg leuk om jullie mee te nemen in de hele week zodat ik hoogtepunten van de dag met jullie kan delen i.p.v een hele dag want die vind ik zelf persoonlijk een beetje saai. In weekvlogs kan ik jullie meer laten zien van mijn leven! Laat je me weten in de comments of je weekvlogs leuk vindt? Vind het super spannend en ben mega benieuwd naar jullie reacties!!!! Liefs Laura xoxo

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

* Deze video is niet gesponsord.

Edit by: Rachel Meibergen (rachelmeibergen@gmail.com)
Regie by me 🙂

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(5)

Category: PontiLaura