WEEKVLOG #11 LUCA PRANKEN! | Laura Ponticorvo | VRIJ-ZAT-ZONDAG

8 april 2018 05:00
More videos
5
Views

Ok! We konden het niet laten. We wilde een 1 april grap uithalen bij Luca en hij tuinde er vol in. Zo grappig!! We doen dit soort grapjes normaal nooit maar hebben dit keer wel echt heel hard gelachen. Ik heb een hele gave unboxing voor jullie met een te gekke actie van Bluxbox. Via https://www.bluxbox.nl/ kun jij jouw box aanschaffen en met code ‘ LAURAPONTICORVO’ ontvang jij er een heerlijk cadeautje bij. Verder shoot ik de nieuwe collectie voor mijn webshop https://www.buylau.nl/ en zijn er weer veel smelt momentjes van Rocks en Ryan zijn kids! Paasweekend dus ook paas eieren zoeken in de tuin enz enz. Hoop dat je weer genoten hebt van deze vlog en ik zou het super leuk vinden als je een comment achter laat.

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

Edit by: Rachel Meibergen (rachelmeibergen@gmail.com)
Regie by me 🙂

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(5)

Category: PontiLaura