WEEKVLOG #12: GEKOTST IN HET VLIEGTUIG?! | Laura Ponticorvo | MA-DI & WOENSDAG!

11 april 2018 14:00
More videos
6
Views

Hi guys! In deze halve weekvlog neem ik jullie mee naar Curacao! Maar voordat we die kant op vertrekken gebeuren er weer heel veel leuke dingen in Nederland. De nieuwste BUYLAU items laat ik jullie zien in deze vlog, ik zet een nieuwe TREND. De TREND van 2018! 🙂 haha en hoop ik dat jullie mij weer een beetje beter hebben leren kennen door deze vlog. Have fun watching babies! Liefs Laura

Voor de shopaholics onder ons:) Je kunt shoppen op https://www.buylau.nl/ Laat me vooral weten als je iets hebt gevonden:) Dikke kusssss!

* Deze video is NIET gesponsord.

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

Edit by: Rachel Meibergen (rachelmeibergen@gmail.com)
Regie by me 🙂

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(6)

Category: PontiLaura